Skådespelare, berättare, musiker, bagare.  Förutom ovanstående har jag en masters i socialantropologi. Jag har även skiftande utbildningar och har mest ägnat mitt yrkesliv åt musik och teater i en mängd olika sammanhang men mest med och för barn.  Jag är stolt för min brödutbildning på Saltå Kvarn och Rosendals Bageri. Ett “riktigt jobb äntligen” skulle pappsen kanske ha sagt. I mitten av 90-talet startade jag och drev Sveriges första och bästa bagelbageri Berties Bagels I Stockholm.

Session:

BAGEL 2010  – Rock’n Roll for lovers – Det sägs att Hollywood skulle stanna om man ströp tillgången på bagels. Det finns de som seriöst menar att många äktenskap aldrig skulle blivit av om inte första träffen landat på bagelsyltan på hörnet. Det lär finnas de som inte kunnat se ett enda “In Treatment” utan en bagel att krama om.  Jag hörde om en meshiggene som testamenterade hela sin kvarlåtenskap till förmån för bagellösa barn…
Nå, låt oss tillsammans göra ännu ett avtryck i historien.  Var en mensch! Baka din egen bagel! Runt bakbordet delar vi historier, upplevelser, recept och tips. Vi tuggar oss igenom the basics och toppar med vad som dyker upp.